Verkrachtingsfantasie (Rape fantasy)

Gedwongen om je fantasie te beleven

De verkrachtingsfantasie

“Je verwacht een pakketje. Je komt net uit de douche als er wordt aangebeld. Je slaat snel een handdoek om en loopt naar de deur en doet open. Daar staat niet de bezorger. Er staat een net uitziende knappe man. Hij ziet je natte haren en je handdoek om je nog natte lichaam. Je ziet de lust in zijn ogen verschijnen. Voordat je ook maar iets hebt gezegd, stapt hij ongevraagd naar binnen en grijpt je naar je nek. Hij doet de deur achter zich dicht, en rukt je handdoek van je lichaam. Je probeert te schreeuwen, maar hij doet snel zijn hand over je mond. Hij is veel sterker dan jij bent. Hij sleept je door je eigen huis naar je slaapkamer. Daar gooit hij je op je buik op je eigen bed en hoor je hoe hij zijn riem openmaakt. Nog voordat je je hebt omgedraaid, voel je hem achter je op het bed klimmen. Je stribbelt tegen, je huilt en je wordt gebruikt.”

Heb je ooit zo’n fantasie over een verkrachting gehad? Over geforceerde sex? Er zijn vele vormen. De hoofdlijn is altijd hetzelfde. Jij, een zelfstandige vrouw, wordt door iemand verkracht, en je kunt er niets aan doen.

Je bent niet alleen

Er zijn de afgelopen 30 jaar meerdere studies gedaan naar verkrachtingsfantasieën. Wat blijkt? Tussen de 31% en 57% van de vrouwen hunkert wel eens naar een verkrachting. Voor 9% tot 17% van de vrouwen is dat zelfs hun favoriete fantasie. Laat duidelijk zijn dat het om de fantasie gaat, waarbij het veilig gaat. Het is een keuze, waarbij misschien het moment niet helemaal duidelijk is, maar je bewust de controle uit handen geeft. Dat maakt het een beleving in plaats van een misdrijf.

Ik heb in de afgelopen jaren tientallen verkrachtingsfantasieën mogen uitvoeren. Elke keer weer anders, elke keer weer een unieke ervaring. Ik help je graag je fantasie te ervaren.

Geforceerde sex

Toch is het hebben van de fantasie om verkracht te worden nog best een taboe. Ik ben van mening dat het hebben van fantasieën gezond is. Ook als ze zo heftig kunnen zijn als over een verkrachting. Zo lang ze op een veilige en verantwoorde manier worden gerealiseerd, is er niks mis mee.

Voorbeelden van Rape Fantasy

Er zijn vele vormen van een Rape Fantasy te bedenken. Ik heb ze al op vele manieren uitgevoerd.

Een greep uit de mogelijkheden om te starten:

  • Dronken op zakenreis. Na een gezellig zakendiner, heb je een beetje te veel gedronken. Je baas die al langer een oogje op je heeft biedt aan om je naar je kamer te begeleiden. Bij de deur aangekomen vraagt hij of hij nog even binnen mag komen. Je zegt nee, maar daar neemt hij geen genoegen mee. Hij duwt je naar binnen tegen de muur, en rukt je jurkje af. Je voelt een hand op je linkerborst en de andere bruut over je buik je slipje naar binnen glijden! Daar, tegen de muur, wordt je door je baas van achteren genomen.
  • Babysitter of Nanny. Je bent al een tijd de babysitter bij een gescheiden vader. Na een zomerse avond oppassen, komt hij dronken thuis. De kleintjes liggen al op bed. Jij zit in je shorts en tank top op de bank, als hij naast je komt zitten. Hij legt z’n hand op je blote bovenbeen en zegt dat je sinds je 18 bent geworden een echte vrouw bent geworden. Hij zoent je onverwachts op je mond. Je probeert hem weg te duwen, maar hij zet door. Hij heeft al jaren over jou gedroomd.
  • Deurbel. Je hoort de deurbel en loopt naar de voordeur. Je doet open. Nog voordat je goed hebt gezien wie er voor de deur staat, wordt je tegen de muur geduwd en staat hij achter je. Je probeert nog te schreeuwen, maar hij slaat je in je gezicht en propt iets in je mond. Je hoort de deur dichtslaan en je wordt aan je haren meegesleept in je eigen huis. Je landt hard op je eigen bed en voelt hem bovenop je gaan zitten. Hij bindt je vast aan je bed. Je bent weerloos en hij neemt daarna alle tijd om van zijn prijs te genieten.
  • Douche. Op een zomerse dag besluit je tussentijds te douchen om af te koelen. Je stapt uit de douche, droogt je af en slaat een grote handdoek om je heen. Je loopt even naar de keuken voor een glas water. Het voelt raar. Je voelt dat je niet alleen bent. Had je alle ramen nou dicht gedaan? Je kijkt om je heen maar je ziet niks raars. Nog voordat je bij de keuken bent voel je opeens van achteren een arm om je lichaam slaan en een hand op je mond. Je handdoek valt van je af. Je wordt hardhandig naar de grond geduwd. Je ligt naakt op de grond en voelt hem op je komen liggen. Je probeert nog te vluchten, maar je kunt geen kant meer op.
  • Massage. Je bent masseuse en bent een klant rustgevend aan het masseren. Hij geniet zichtbaar van je massage. Jullie praten een beetje en hij vraagt of je ook een “happy end” kan geven. Je zegt dat je dat niet doet, je hebt een vriend. Hij dringt steeds weer aan en bied je zelfs geld. Gefrustreerd zeg je uiteindelijk dat jullie nu klaar zijn. Hij neemt daar geen genoegen mee. Hij grijpt je bij je haren, slaat je in je gezicht en duwt je naar beneden. Hij wil meer en zal het krijgen ook.

Dit zijn slechts een paar uitgevoerde voorbeelden. Natuurlijk sta ik open voor elk scenario wat je zelf hebt. Als je het me laat weten wat je echt wilt dan kunnen we kijken of we jouw fantasie werkelijkheid kunnen maken.

Voorzichtigheid en veiligheid

Een verkrachting is een misdrijf. Het uitvoeren van een fantasie over verkrachting met twee (of meer) vrijwillige deelnemers is volledig legaal. Maar voor de buitenwereld is het verschil niet te zien of te horen. Het is dus belangrijk om een verkrachtingsfantasie op een locatie of manier uit te voeren dat niemand er last van heeft. Er lijkt me niets vervelender dan de politie uit te moeten leggen dat het allemaal niet echt was.

Een rape play zelf start vaak zonder introductie. Het moet dus voor mij zonder twijfel vaststaan dat jij ook jij bent. Het is daarom makkelijker om een rape fantasy niet in de allereerste sessie te doen. Simpel gezegd omdat ik dan al weet hoe je er uit ziet en je stem ken. Ik weet dan dus dat het jouw keuze is. Als ik je alleen via e-mail heb gesproken kan ik niet zomaar zeker weten of jij in de e-mail en jij die ik in het echt tegenkom dezelfde zijn.

Maar het komt vaak voor dat mijn klanten juist willen dat ze hun verkrachter nog nooit hebben gezien. Er zijn manieren waarop we dat kunnen oplossen. Dat heb ik ook al vaker gedaan. Dus mocht dit je wens zijn, dan kunnen we ook op een eerste sessie een verkrachtingsfantasie uitvoeren.

Een verkrachting simuleren is niet iets lichtzinnigs. Veiligheid voor alles. Een van de belangrijkste dingen is dat er vooraf een duidelijke safeword en safesign zijn afgesproken.

Fantasie uit laten komen?

Een verkrachtingsfantasie hoeft niet voor altijd fantasie te blijven. Maar als je er voor kiest hem te ervaren, dan het liefst op een veilige manier. Je stelt je immers enorm kwetsbaar op tijdens rape play.

Wil je je fantasie op een veilige manier laten uitkomen? Ik ben een veelzijdige, sterke, goed uitziende veertiger met veel ervaring op het gebied van het uitvoeren van een verkrachtingsfantasie.

Ik wil je graag helpen je fantasie te vervullen. Geïnteresseerd? Neem contact op en onderzoek de mogelijkheden!

Vertalingen