BDSM Pijn

Veel mensen associëren BDSM met pijn, maar die koppeling hoeft zeker niet gemaakt te worden. Het is juist ook mogelijk een BDSM spel of een roleplay te doen waarin pijn nauwelijks voorkomt. Maar voor sommigen is pijn echter juist iets dat een grote aantrekkingskracht heeft, opwindend is en iets dat ze juist zoeken in een BDSM ervaring.

Pijn binnen BDSM

Hoe en hoe heftig mensen pijn ervaren loopt sterk uiteen. Waar de ene al tranen in haar ogen krijgt bij een flinke tik op haar billen, vraagt de ander om meer nadat ze met een crop wordt behandeld. Het verschil tussen verschillende mensen is enorm.

Ook zijn er allemaal verschillende manieren waarop pijn kan worden opgewekt. Tepelklemmen geven een heel ander gevoel dan bijvoorbeeld een flog of pijn die met de blote handen wordt toegepast. Bij mij kun je uitvinden welke vormen van pijn je prettig of spannend vindt. Als je hier al een idee van hebt kun je dit verder uitdiepen. Ik ga altijd heel voorzichtig te werk als ik iemands pijngrenzen en -soorten ga uitvinden.

Pijnspel met een SM Meester

Pijn kan voor mensen zonder BDSM affiniteit een van de lastigste dingen zijn om te integreren in een bestaand seksleven. Als je zo’n verzoek bij een partner neerlegt kan dat soms op veel onbegrip rekenen. Het is voor veel mensen erg lastig om hun partner te slaan en moedwillig pijn te doen.

Ik heb in mijn spel natuurlijk al veelvuldig pijn toegepast en beleef hier juist ook plezier aan. Ik snap het verlangen naar pijn en kan daar iets mee. Ik snap heel goed dat je het misschien juist heel lekker vindt om pijn, passie en genot in een enkel moment te combineren.

Blauwe plekken

Pijn is een reactie die het lichaam geeft als er fysiek iets gebeurt waarbij schade aan het lichaam optreedt of mogelijk schade aan het lichaam optreedt. Afhankelijk van het soort schade krijg je hier ook bloeduitstortingen en blauwe plekken zijn. Voor sommige onderdanigen is het hebben van mooie blauwe plekken iets om trots op te zijn, en waar je nog lang van na kunt genieten. Voor anderen is het lastig uit te leggen bij het sporten of aan hun partner, dus is het ontbreken van blauwe plekken na pijn juist heel belangrijk.

Ik heb veel ervaring met pijn en de bijbehorende blauwe plekken. Afhankelijk van je wensen kunnen we pijn combineren met blauwe plekken of juist blauwe plekken ontwijken of verstoppen op plekken waar je ze niet uit hoeft te leggen.

Gevaren van pijnspel

Pijn heeft soms een hele nuttige functie. Sommige pijn betekent: stop! Als je niet goed het onderscheid maakt tussen fijne pijn en pijn die schade kan berokken kan een pijnspel gevaarlijk zijn.

Als SM Meester weet ik veel over plaatsen waar pijn veilig(er) kan worden toegepast. We bespreken vooraf je wensen en ervaring en je vult dit ook in op een lijst. Daarnaast let ik tijdens een sessie goed op jou en op hoe je reageert. We spreken woorden af waarmee je het kunt aangeven als pijn te heftig wordt.