BDSM Kamer

Toys, toys, toys.. Toys are everywhere.

Een BDSM-kamer zoals Mr. Grey heeft in Vijftig Tinten Grijs is zeker niet noodzakelijk bij een BDSM-spel. Wel heeft de locatie invloed op het spel en de mogelijkheden hierbinnen. Ik spreek soms af bij vrouwen thuis, soms in een hotelkamer en soms in een BDSM kamer.

Hotelkamer

Hotelkamers zijn door het hele land verspreid en makkelijk en op korte termijn te boeken. Een hotelkamer is goedkoper dan de gemiddelde BDSM kamer. Allerlei roleplay scenario’s kunnen goed worden uitgevoerd in een hotelkamer. Denk aan een situatie waar je wordt overmeesterd door je baas tijdens een businesstrip…

Hotelkamers kunnen ook gebruikt worden voor lichte BDSM sessies. De wanden van hotelkamers zijn niet al te dik, dus er zit een grens aan de ruimte die je hebt om je te laten gaan. Ook is in de hotelkamer geen specifiek BDSM-materiaal aanwezig. Dat kan ook een voordeel zijn: voor een eerste keer is de omgeving een stuk neutraler.

BDSM-kamer

Misschien is het juist je fantasie om eens een BDSM-kamer uit te proberen… De kamers zijn wat duurder en het is wat lastiger qua reserveren, maar de hele kamer is gevuld met materialen die specifiek geschikt zijn voor een BDSM-spel. In de kamer staan zoveel materialen dat het waarschijnlijk teveel is om allemaal uit te proberen in een eerste afspraak. Wellicht heb je al een bepaalde voorkeur?

In een BDSM-kamer zijn allerlei soorten spel mogelijk. Er zijn mogelijkheden om je op te sluiten en eventueel te plagen. Ik kan je makkelijk vastbinden op allerlei toestellen en daarom ook in allerlei posities. Dat kan in zichzelf spannend zijn, maar ook mogelijkheden geven voor pijn- of genotspel. Eigenlijk kan ik alles met je doen…

Als SM-Meester heb ik ruime ervaring met de materialen die in de kamer aanwezig zijn. Daardoor kan ik je er op een veilige manier kennis mee laten maken. Ik kan het gebruik van de materialen inweven in een natuurlijk spel, waardoor er geen ongemakkelijke gevoelens hoeven te ontstaan.

Maken we een afspraak?