BDSM Cuckold

Cuckolding is een BDSM-spel waarbinnen een man het accepteert en ervan geniet dat zijn vrouw hem met andere mannen bedriegt. Er zijn uiteenlopende redenen waarom een man en vrouw dit een aantrekkelijk spel kunnen vinden. Het kan te maken hebben met gevoelens van onderwerpen en vernederen en een vorm van voyeurisme en exhibitionisme.

Varianten van cuckolding

Een cuckolding relatie kan op allerlei manier vorm krijgen. Er kan een duidelijk element van vernedering aanwezig zijn, bijvoorbeeld waarbij de vrouw een minnaar kiest omdat ze haar man in bed niet goed genoeg vindt en haar man daar ook over vertelt. Het kan dat er een soort machts- en aanbiddingsverhouding tussen de man en de vrouw bestaat. De man zal de vrouw dan met veel respect behandelen. Het zou kunnen dat de vrouw een vaste minnaar kiest die zij beter acht en dat ze daardoor minder of helemaal geen seks met haar man heeft.

Gelieerd aan de cuckolding is de hotwife. Sommigen scheiden dit echter ook sterk van het cuckoldspel. Een hotwife beleeft veel avonturen met verschillende mannen, haar man weet hiervan. Een hotwife zou zich daarbij dominant ten opzichte van haar man kunnen opstellen, maar ook onderdanig (als de man bijvoorbeeld de partners kiest). Het kan ook zijn dat er geen sprake is van een D/s relatie, maar dat de man het prettig vindt om zijn vrouw met een ander te zien.

Waarom een SM Meester?

Misschien willen jij en je partner eens een cuckoldspel proberen zonder dat er direct emotionele consequenties zijn omdat er een bekende in wordt betrokken. En misschien willen jullie ook afspraken maken over wat er tijdens zo’n spel gaat gebeuren. Dat is lastiger met iemand die het zelf ook voor het eerst doet.

Het grote voordeel van een SM meester is dat ik ervaring heb op veel terreinen die voor cuckolding belangrijk zijn. Ik weet hoe ik een vrouw een seksueel prettige beleving geef en heb ervaring met een seksueel spel waar meerdere mensen bij betrokken zijn. Ook heb ik ervaring met spanning creëren en opbouwen. En natuurlijk begrijp ik dat vernedering opwindend kan zijn, en kan ik daar verder op inspelen.

Hoe zou een cuckoldspel eruit kunnen zien?

Er zijn verschillende vormen hoe een spel eruit kan zien bij mij. Niet bij alle cuckoldspellen zal de man daadwerkelijk zelf aanwezig zijn. Soms kan het juist opwindend zijn om thuis te moeten wachten. Thuis bouwt de spanning in afwachting dan op. En die komt pas los als de vrouw later pas terug komt na haar seksuele ervaring.

Het is bij mij natuurlijk wel mogelijk om aanwezig te zijn. Je kunt dan denken aan een situatie waarbij ik eerst, bijvoorbeeld met bondage, de bewegingsvrijheid van de man beperk. Dan laat ik daarna zijn vrouw, voor zijn neus, een ervaring laat beleven die haar man haar nooit zal kunnen geven. Gezien de situatie is het daarna natuurlijk goed mogelijk de man uitgebreid met de consequenties hiervan te confronteren.