Eerst keer BDSM

Hoe start je?

Eerste keer

Een eerste keer BDSM. Hoe doe je dat? Iedereen moet een keer starten om ervaring op te doen. Dat lijkt heel makkelijk gezegd. En juist die eerste keer echt ervaren is zo lastig bij BDSM of SM voor de meeste mensen. Natuurlijk heb je wel eens een keer geƫxperimenteerd met je partner. Je hebt jezelf speels op je billen laten slaan. Of met speelgoedhandboeien jezelf vast laten binden aan bed. Maar stiekem wil je toch een beetje meer. Je wilt ook echt een eerste keer SM ervaren. Een keer de onderdanigheid voelen die daar bij komt kijken. Je wilt SM leren, snappen en ondergaan. Maar hoe pak je dat nou aan?

SM voor beginners

Er zijn online veel artikelen te vinden over SM voor beginners. Die geven je meestal tips over welke speeltjes te kopen, of hoe je veilig met bondage kunt starten. Maar uiteindelijk blijf je dan met je net zo onervaren vriend experimenteren. Soms lukt dat en kun je samen sm leren. Maar niet elke vriend heeft het in hem om een vrouw echt te domineren. Om jou echt onderdanig te laten voelen. En dat is toch wel het gevoel wat je zoekt. Dan is het lastig om echt te beginnen met SM, of die eerste keer BDSM te ervaren.

Professionele begeleiding

Gelukkig is er ook een andere manier. Om echt SM in te duiken kun je ook kiezen voor professionele begeleiding. Ik kan je professionele begeleiding bieden voor jouw duik in de kinky wereld. Dan help ik je op een veilige manier en op jouw tempo te ervaren hoe het is om onderdanig te zijn. In de afgelopen jaren heb ik vele vrouwen geholpen. Dan kun je denken aan bijvoorbeeld mijn BDSM Ontdekkingsreis. Samen op basis van jouw wensen uitvinden wat je wel en niet aantrekt in deze wereld. Want voor niemand is de kinky wereld hetzelfde.

Interesse? Neem contact op!