Mogelijkheden

Je fantasie wordt werkelijkheid

Mogelijkheden

Er is bij mij veel mogelijk. Hieronder een greep uit de standaardmogelijkheden die ik je reeds aanbied of aan anderen heb aangeboden. Daarnaast zijn speciale verzoeken natuurlijk altijd mogelijk. Als je laat weten wat je zoekt, kunnen we samen kijken hoe we dat kunnen invullen.

Alles natuurlijk onder voorbehoud van mijn planning. We bespreken altijd vooraf of aan het begin van de ontmoeting alle relevante regels en grenzen.

In principe zijn onze ontmoetingen zonder intimiteiten, behalve als je hier expliciet om hebt gevraagd. Als er intimiteiten zijn, dan zijn deze altijd veilig!

Kinky Ontdekkingsreis (Uitvindsessie)

Heb je interesse in een gedeelte van BDSM, maar nog geen ervaring, ben je nog maagd of heb je geen ervaren partner om hiermee te experimenteren? Bij de Kinky Ontdekkingsreis nemen we de tijd om verschillende aspecten van BSDM door te nemen en te proberen. Je kunt hierbij gelijk ervaren hoe je hiermee omgaat en waar je voorkeuren liggen.

Blindfold experience

Een kinky ervaring op een andere manier. Vanaf het moment dat je de ruimte binnenkomt tot het einde van de date ben je geblindoekt. Je zult me dus niet zien en al helemaal niet wat ik aan het voorbereiden ben voor je. Zonder je ogen zullen je andere zintuigen extra gevoelig zijn. Alleen al de anticipatie voor het onverwachte maakt dit een erg spannende ervaring.

Regulier BDSM Spel

Je weet reeds waar je interesses liggen en kunt dit ook aangeven (bijvoorbeeld door een vragenlijst voor mij in te vullen). Tijdens onze afspraak vul ik ons spel in op basis van jouw wensen en grenzen. Daarbij spreken we aan het begin mogelijk al regels voor de BDSM sessie af. We zullen afhankelijk van ons spel bepaalde richtingen opgaan of juist niet. Geen sessie is hetzelfde.

Begeleiding naar kinky event

Wil je heel graag naar een kinky feest, Level-2 event, of iets anders, maar heb je geen partner om je te begeleiden? Op verzoek ben ik beschikbaar om jouw Dom of Meester te zijn op het evenement.

Rope bunny

Je wilt graag het onderwerp zijn van een bondage-sessie, maar hebt niemand met ervaring met bondagetouwen. Of je heb specifieke bondagewensen die je wilt uitproberen. Als Rope Bunny ben je het “onderwerp” van een bondage-sessie. In een samenspel tussen jou en mij, de touwen, en de overige hulpstukken, zul je in de sessie meerdere posities aannemen.

Kajira

Kajira in rode camisk

door M.J. Ranum

Ben je al getrained als kajira, of wil je dat juist? Als meester heb ik uitgebreide ervaring met het trainen en bezitten van een kajira. Dat betekent dat we helemaal aan het begin kunnen beginnen, vanaf het moment dat je gevangen bent door een van de Goreaanse meesters. Of dat ik je als ervaren kajira kan overnemen.

Specifieke rollenspellen / scenarios / scenes

Ook is er ruime mogelijkheid aan specifieke rollenspellen die mogelijk zijn, waar je je onderdanige kant in kwijt kunt. Deze kunnen variëren van soft tot heftig. Een greep uit eerdere kinky rollenspellen:

  • Professor / Studente. Het laatste tentamen is niet goed gegaan. Je hebt een hoger cijfer nodig om je diploma nog te kunnen halen. Je bent ten einde raad en vraagt de professor wat je kunt doen voor een hoger cijfer. Hij vraagt of je bereid bent alles te doen?

  • Vader / Babysitter. Je bent stout geweest als babysitter. Je hebt je niet aan de regels gehouden terwijl de ouders wegwaren. De moeder ligt reeds op bed, maar de vader is van plan je te straffen voor je recalcitrante gedrag.

  • Ondervraging. Je bent als geheim agent geïnfiltreerd in een criminele organisatie. De beruchte en medogenloze leider verdenkt jou en heeft je gevangen. Hoeveel pijn kun je verdragen voordat je je geheim moet verklappen?

  • Dronken op zakenreis (de zogenaamde fantasy-rape). Na een gezellig zakendiner, heb je een beetje te veel gedronken. Je baas die al langer een oogje op je heeft biedt aan om je naar je kamer te begeleiden. Bij de deur aangekomen vraagt hij of hij nog even binnen mag komen. Je zegt nee, maar daar neemt hij geen genoegen mee. Hij duwt je naar binnen en neemt waar hij zin in heeft: jou! (Meer voorbeelden van verkrachtingen)
  • Cuckolding. Je partner komt met je mee, maar die mag alleen maar toekijken! Een hele speciale ervaring voor elk stel.

Heb je zelf een idee voor een rollenspel of scene? Laat het me weten en dan kijken we of het mogelijk is.

Onderdanig trio

Een trio staat al een tijdje hoog op je wensenlijstje en je bent ook onderdanig aangelegd. Dan is een trio samen met een andere vrouwelijke sub een ervaring om niet te vergeten.

Dom-op-afstand

Je hebt even geen tijd of mogelijkheid om de deur uit te gaan en je hebt wel behoefte om je onderdanig te gedragen. Mogelijk is “Dom op afstand” wat voor jou. We hebben via Whatsapp contact, waarbij je kinky opdrachten en kinky regels krijgt om uit te voeren. Dit kan van soft tot heftig, waarbij jouw wensen natuurlijk leidend zijn.

Live-in Dag / Live-in Weekend

Je weet al heel goed wat je wilt. Je wilt een exclusieve sessie, waar je je voor een hele dag, of zelfs voor een heel weekend onder mijn gezag stelt. Met je halsband om, heb je maar 1 doel: dienen! Dit is een unieke ervaring die je nooit meer zult vergeten.

Neem contact op

Weet je wat je wilt? Neem dan nu contact op!

Nog niet overtuigd? Je kunt altijd kijken hoe anderen het hebben ervaren!