Wie is deze Meester?

Een korte intro

Over mij?

Wat is er over mij als dominant en SM meester te zeggen? Ik ben van nature dominant. Ik ben een lange (1,90m), goed verzorgde, hoogopgeleide en succesvolle vroege veertiger. Door klanten regelmatig vergeleken met Mr Grey. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in de rol van dominant. En je zult me, afhankelijk van de situatie, waarschijnlijk aanspreken met “meneer”, “sir”, of “meester”.

Afhankelijk van jouw wensen, grenzen en omstandigheden zul je me leren kennen als:

  • een geduldige en begripvolle leraar, die de tijd neemt om je te helpen dingen te leren en je grenzen te ontdekken
  • een corrigerende Meester, die regels voor je opstelt en verwacht gediend te worden
  • een manipulerende sadist, die je waardeloos laat voelen of niets meer dan een speelobject
  • een kinky creatieveling, die scenarios creëert waar je een rol in hebt, jouw lichaam als kunstobject gebruikt, en je fantasieën invult
  • een oermens, die jouw geest en je lichaam weet te waarderen en gebruiken waar het voor is gemaakt
  • een bondage speler, die met touwen en jouw lichaam de perfecte balans tussen overgave en spel mogelijk maakt

Er is veel mogelijk. Natuurlijk zijn er grenzen. Maar het belangrijkste is dat jij vindt en krijgt waar je voor komt.

De teksten op deze site zijn geschreven op een manier die een breder publiek aanspreekt. Laat het taalgebruik je niet in de waan brengen dat ik alleen maar nette en zachte zinnen uit tijdens een ontmoeting.

Waarom?

BSDM en SM zijn nog steeds (gedeeltelijk) taboe in onze maatschappij. Hoewel het steeds makkelijk is om op dit vlak je te uiten, is het nog steeds niet iets waar de meesten op hun Facebook profiel of hun werk over praten. Het is dat ook moeilijk om echt goed de reis te maken. Toch zijn er fantasieën, verlangens, wensen, en vragen die je hebt over wat je echt wilt. Tegenwoordig kun je die gewoon invullen. Je kunt gaan daten in de hoop iemand te vinden die daar reeds ervaring mee heeft. Je kunt je eventuele partner proberen over te halen die rol op zich te nemen. En je kunt een reeds ervaren SM Meester je laten begeleiden op die ontdekkingsreis. Over de jaren zijn tientallen vrouwen je reeds voorgegaan en hebben ervoor gekozen om die reis met mij te doorlopen.

Ik haal voldoening uit het zijn van de reisleider op jouw BDSM reis. Voldoening uit het feit dat je er plezier uit haalt. Dat je iets leert over jezelf. Dat je je onderdanige kant kunt ervaren en uiten. Dat je (eindelijk) de mogelijkheid hebt om jezelf te laten gaan op een manier die je misschien niet van de daken schreeuwt, maar wat wel onderdeel van jou is.

Ik haal plezier uit het helpen vinden van grenzen. Ik houdt van de les lezen, bondage, opdrachten, spel, pijn, en nog veel meer.

Beschikbaarheid

Voor korte sessies is het het prettigst om af te spreken in daarvoor ingerichtte SM ruimtes. Hiervan zijn er genoeg beschikbaar in Nederland. Een aantal zijn ook makkelijk te reserveren.

Het is ook mogelijk in een hotel af te spreken. Dat is afhankelijk van je precieze wensen. Dit vergt natuurlijk dat jouw wensen kunnen worden vervult in een ‘normale’ kamer waar een grens zit aan het ‘lawaai’ wat gemaakt kan worden.

Als laatste is het natuurlijk mogelijk om bij jou thuis af te spreken.

In principe reken ik geen vergoeding. Afhankelijk van de afstand en bijzondere wensen kan het zijn dat ik een vergoeding van je vraag.

We kunnen overal in Belgie en Nederland afspreken. Meestal spreek ik voor een SM afspraak af in:

Is je interesse na het lezen gewekt, informeer dan over jouw wensen en de beschikbaarheid.

Tot snel!

Vertalingen