SM in Amsterdam

SM in Amsterdam

Amsterdam is internationaal bekend voor haar vele mogelijkheden op het gebied van erotiek en SM. Natuurlijk kun je naar de Wallen om geconfronteerd te worden met BDSM, maar dat is voor veel mensen niet ideaal. Veel aantrekkelijker is het om met een professionele SM dominant af te spreken. Door de vele toeristen is Amsterdam een walhalla van kleine en grote (luxe) hotels. Dat maakt Amsterdam geschikt voor onder andere een BDSM Sessie in een hotel of SM ruimte.

Amsterdam

Amsterdam is natuurlijk onze hoofdstad. En met meer dan 850.000 inwoners is het ruim de grootste stad van Nederland. Het centrum wordt dagelijks overlopen door toeristen. Daarnaast ligt Schiphol om de hoek. De internationale aantrekkingskracht van Amsterdam en de hub-positie van Schiphol maakt dat er een overvloed aan hotels in en rond Amsterdam en Schiphol beschikbaar zijn om af te spreken voor een SM Sessie.

Rondom Schiphol kom je dan vaak uit in Hoofddorp. Maar ook Haarlem heeft unieke mooie hotels.

SM Ruimte

Amsterdam zit vol met plekken die een erotisch doel hebben. Zo zijn er ook een aantal SM ruimtes. Door de grote toeristische trek van Amsterdam en de erotiek daar, zijn een flink aantal ruimtes niet echt geschikt voor een meer professionele sessie. Vaak wijk ik uit naar SM ruimtes in andere steden of naar hotels, afhankelijk van het soort sessie.

Afspreken in Amsterdam en omstreken

Als je verblijft in Haarlem, Leiden, of Hoofddorp kan Amsterdam een juiste keus zijn om af te spreken voor een SM sessie. Ook als je een stop-over hebt op Schiphol is dat makkelijk te combineren. Wil je specifiek rond Schiphol of in Amsterdam afspreken?.