Onderdanig trio

Kinky ffM

Onderdanig trio (ffM)

Een onderdanig trio is een ultieme onderdanige ervaring. Jij, samen met een tweede vrouwelijke sub en èèn meester. Heb je die fantasie ooit gehad? Die kan nu werkelijkheid worden.

Bij een kinky ffM trio combineer je een SM sessie samen met een trio met dus twee onderdanige vrouwen en een dominant. Dit resulteert in een heerlijke onderdanige ervaring. Natuurlijk bekijken we voor de sessie welke ervaring je reeds hebt en welke wensen en grenzen je hebt. Tijdens de sessie neem ik de controle en wordt je binnen je grenzen gedwongen, gebruikt en verwend.

Als je zelf een vrouwelijke sub hebt waar je dit mee wilt ervaren, dan kun je dat aangeven. En anders regel ik een ervaren knappe sub die een perfecte toevoeging is.

Ervaren sub

Met een ervaren sub erbij in het trio kan ik mijn focus helemaal leggen op jou nieuwe dingen laten ervaren. De andere sub ondersteunt daarbij en doet sommige dingen voor, of helpt jou om alles goed te ervaren.

Misschien heb je al wat meer ervaring binnen de BDSM en lijkt het je leuk eens iets anders te beleven. Het is mogelijk een afspraak te maken waarbij een tweede vrouwelijke onderdanige aanwezig is. Van tevoren bespreken we goed waar je grenzen en limieten liggen, en wat je juist leuk lijkt om te doen. Misschien kun je een kant van jezelf ontdekken die je nog niet eerder belicht had.