Cuckolding

Samen en toch alleen

Kinky Cuckolding scenario

Hoe ziet zo’n kinky cuckolding scenario er uit? Dat kan vele vormen aannemen. Een opzet is als volgt.

“Je man wordt bij binnenkomst vastgebonden aan een stoel. Zijn benen zitten vast, zijn armen zitten achter zijn rug vast, en zijn romp zit vast. Hij kan alles zien, maar zich nergens mee bemoeien. Misschien krijgt hij ook nog wel een gag in zodat hij ook zijn mond gewoon moet houden. Dat is het lot van een cuckold.

Jij wordt vlak bij hem met je handen hoog tegen de muur gezet voor inspectie. Terwijl je man vlak bij je zit, glijden mijn handen over je lichaam en voel je mijn hand om je nek glijden en je wang tegen de muur duwen. Mijn andere hand glijd onder je shirt naar je linkerborst. Terwijl ik je vraag of je een geil sletje bent, knijp ik je in je tepel totdat ik zie dat je reageert op de pijn. Na nog wat vragen, uit je daar je eerste onderdanige “Ja, Meester”.

Niet veel later lig je over de schoot van je man met je billen ontbloot. Terwijl hij van vlakbij toekijkt wordt je op je billen geslagen met een paddle totdat je bijna niet meer kunt. Ondertussen voel je dat de cuckold erg opgewonden wordt en voel je hem hard worden tegen je buik aan.

Je bent opgelucht als je aan je haren van de schoot van je man wordt opgetrokken. Je kleren worden van je lichaam afgescheurd. Je staat daar nu naakt en kwetsbaar voor je man. Je handen worden strak op je rug gebonden. Ik maak van de mogelijkheid gebruik om een van je borsten stevig vast te pakken en met de andere hand je billen te knijpen. Ik steek mijn vingers bij je naar binnen en je voelt hoe nat je bent geworden. Mijn natte vingers veeg ik schoon aan de wang van je man.

Dan duw ik je op je schouders naar beneden. Daardoor kniel je voor de stoel op de grond. Terwijl je je man vanuit je ooghoeken ziet kijken naar je, doe je braaf je mond open om mij te ontvangen.”

Dit is maar een van de vele invullingen aan een cuckolding scenario.

Alleen in kinky vorm?

Nee. Cuckolding kan niet alleen in kinky vorm. Cuckolding is een kink op zich en hoeft niet met andere onderdelen van BDSM gecombineerd te worden. Het komt echter vaak voor dat die wens er wel is. Ik bied daarom wel de unieke mogelijkheid om dit juist wel te doen. Zeker voor situaties waarbij èèn of beide partners een dominante of een onderdanige kant hebben, geeft de kinky vorm veel extra mogelijkheden.

Vrouwlijke partner

Hoewel de scenario’s hiervoor uitgingen van een mannelijke partner, is het natuurlijk ook mogelijk met je vrouwelijke partner af te spreken voor een cuckold ervaring.

Afhankelijk van jullie individuele wensen en individuele geaardheid kijken we naar een goede invulling van een cuckolding scene.