Kajira

Slavin op Gor

Kajira betekenis

Een Kajira is een slavin binnen de Levenstijl van de planneet Gor. De term “la kajira” betekent zelfs “Ik ben een slavin” in de taal van Gor. De verhalen over Gor zijn geschreven door John Norman. Een Kajira is om specifiek te zijn een vrouwelijke slavin. En in veler ogen de perfecte vorm van slavin die een man zich kan voorstellen.

Kajira, Kajirae, Kajirus en Kajiri

De meest gebruikte term is Kajira, wat de vrouwelijke vorm is. De meeste slaven binnen de levenstijl van Gor zijn ook vrouwelijk. Meerdere vrouwelijke slavinnen worden Kajirae genoemd.

Hoewel het er een stuk minder zijn, zijn er ook makkelijke slaven binnen de levenstijl van Gor, genaamd Kajirus. Het meervoud voor de mannelijke vorm is Kajiri.

Hoewel je in beschrijvingen ook nog wel eens de term Kajiras tegenkomt, is deze niet correct.

Kajira Training

Wat een Kajira zo bijzonder maakt, is de uitgebreide training die ze ontvangen.

Er zijn op Gor verschillende typen slavinnen. Niet eens allemaal met een seksuele tint. Alle vrouwen, of ze nou vrij geboren worden of niet, ontvangen al lichte training. Het kan zomaar gebeuren tijdens je leven dat er iets mis gaat, en je bezit wordt van een van de mannelijke strijders van Gor.

De training van een Kajira is zeer streng. De mannen van Gor hebben al sinds het begin van de tijd de macht. Emancipatie bestaat niet op Gor.

Heb je reeds (gedeeltelijk) training ondergaan, of wil je dit juist? Bij mij kun je als Kajira getrained en behandeld worden

Halsband en Kef, symbolen van bezit

linker dijbeen met Kef tatoeage
Om te laten zien dat iemand eigenaar van een kajira is, draagt een kajira een halsband met de naam van de eigenaar. De halsband (vaak van metaal) is het meest zichtbare teken dat een Kajira bezit is.

Daarnaast krijgen Kajirae een brandmerk. De zogenaamde Kef. De Kef lijkt het meest op een letter K. De Kef wordt op Aarde vaak in tatoeage vorm gezet. De meest gebruikelijke plek is hoog op de buitenkant van de linkerdij.

Type Kajirae

Er zijn veel verschillende type kajira. Prestige van een kajira is grotendeels afhankelijk van hun maagdelijkheid, origine en werkzaamheden.

De meest bekende types zijn:

 • Rode zijde (Red Silk Girl): Een kajira die geen maagd meer is.
 • Witte zijde (White Silk Girl): Een kajira die nog niet aan mannen gegeven is (een maagd), iets wat niet vaak voorkomt op Gor. Een slavin wordt meestal snel ontmaagd nadat ze bezit is geworden.
 • Plezierslavin: Een kajira met als belangrijkste taak het uitvoeren van seksuele diensten.
 • Prostituee: Kajirae die seksueel uitgehuurd en ingezet worden door hun meester.
 • Kampslavin: Een kajira die aan een militair kamp toebehoord voor het voldoen van de seksuele driften.
 • Badslavin: Een kajira die als erotische masseuse werkt in een badhuis.
 • Feestslavin: Een kajira die aan feesten wordt uitgehuurd als plezieslavin.

De standaard vragen aan een kajira

Een kajira is makkelijk te herkennen door haar standaard antwoorden op de volgende vragen. Deze vragen, in deze volgorde en de bijbehorende antwoorden worden tijdens haar training op zorgvuldige en soms wrede wijze geleerd.

 • Wat ben je? “Ik ben een slavin”, of “Kajira”
 • Wat is een slavin? “Een vrouw die bezit is”
 • Waarom heb je een merking? “Om te laten zien dat ik bezit ben”
 • Waarom draag je een halsband? “Zodat te zien is van wie ik ben”
 • Wat wil een kajira het meest? “Plezieren”
 • Wat ben je? “Ik ben een slavin”, of “Kajira”
 • Wat wil een kajira het meest? “Plezieren”

De houdingen en posen van een kajira

Tijdens haar training wordt een kajira verschillende houdingen en poses aangeleerd. Een kajira wordt verwacht die perfect en direct uit te voeren als haar meester de naam van een houding of pose roept.

De meest bekende houdingen die verwacht worden die je kent, lopen we hier langs.

Bara

Kajira op haar buik

door Raven Imaging

De kajira gaat plat op haar buik liggen, haar gezicht plat op de grond, met haar enkels en hielen gekruisd achter zich. Dit is de positie die gebruikt wordt om haar vast te binden.

Gebruik

Kajira klaar voor gebruik

door Raven Imaging

De kajira knielt eerst in Nadu. Dan buigt ze naar voren en plaatst ze een van haar wangen plat op de grond. Daarna plaatst ze haar handen achter in haar nek en brengt haar billen zo hoog als kan met haar knieën nog op de grond.

Geseling

Kajira klaar voor een geseling

door Raven Imaging

De kajira draait haar rug naar haar meester. Ze brengt haar gekruisde polsen boven haar hoofd. Zo kan haar meester haar makkelijk vastbinden aan het plafond, zodat ze met de zweep gestrafd kan worden.

Halsband

Kajira klaar voor haar halsband

door Raven Imaging

De kajira knield in Nadu voor haar meester. Ze brengt haar armen met gekruisde polsen omhoog en richting haar meester. Haar hoofd is naar beneden gericht.

Daarna zegt ze “Ik bied mijzelf aan u aan”. Als de meester accepteert, zal hij zeggen “Ik accepteer de aanbieding”.

Inspectie

Kajira klaar voor inspectie met haar handen boven haar hoofd

door Raven Imaging

De Kajira staat met haar benen wijd. Ze heeft haar hoofd omhoog en haar handen achter haar nek, met de ellebogen naar buiten.

In deze positie kan de kajira makkelijk onderzocht worden.

Nadu

Kajira geknield in Nadu

door Raven Imaging

De meest bekende basispositie. De Kajira knielt met haar benen wijd. Ze heeft haar rug recht, en borst hoog en naar boven geduwd. Haar billen rusten op haar hielen. Haar hoofd houdt ze recht, met haar ogen naar beneden geslagen.

In de standaard positie leunt ze met haar handen op haar dijen met de palm naar beneden.

She-Sleen

Kajira op haar knieen in een kwetsbare positie

door Raven Imaging

In deze positie (die vele namen heeft) wordt de kajira gelijk gesteld met een dier op vier poten. De kajira zit op haar handen en voeten, met haar knieën op de grond.

Sula

Kajira op haar rug op de grond

door Raven Imaging

De kajira ligt op haar rug op de grond. Ze heeft haar benen recht en wijd gespreid. Haar armen liggen plat langs haar lichaam met de handpalmen omhoog gericht.

Kajira training

Wil je als kajira getrained worden? Een kajira is bijna het hoogst haalbare in discipline van een onderdanige. Niet alleen dien je alle houdingen perfect uit te kunnen voeren. Maar ook je gedrag is erg belangrijk. Je zet het dienen en blij maken van je meester voor alles.

Vertalingen