BDSM in Rotterdam

BDSM in Rotterdam

Ook in Rotterdam is een BDSM scene aanwezig. Ik krijg voornamelijk verzoeken om af te spreken in Rotterdam vanuit vrouwen die in Rotterdam en omgeving of in het zuiden van Nederland wonen, zoals Tilburg en Breda.

Bijna alles wat ik bied is mogelijk om binnen Rotterdam uit te voeren. In Rotterdam zijn bijvoorbeeld een paar heel geschikte plekken om af te spreken voor een Dinner Date, of een Blindfold Experience.

Rotterdam

Rotterdam is een centraal gelegen stad. Met meer dan 600.000 inwoners is Rotterdam de 2e stad van Nederland. Door de haven en de positie als handelstad, is er een uitgebreide selectie van hotels en locatie beschikbaar om af te spreken voor een SM Sessie.

Ruimte voor SM

In Rotterdam zijn een aantal hotels die geschikt zijn door hun geluidsdichte kamers. Daarnaast zijn er ook een aantal SM ruimtes die voor bepaalde SM afspraken goed geschikt zijn. Het beste is om in overleg te treden over wat voor ruimte geschikt is voor je wensen als we in Rotterdam afspreken.

Afspreken in Rotterdam en omstreken

Ook als je woont in de omgeving van Rotterdam, zoals in Dordrecht, Berkel en Rodenrijs, Delft, Bergschenhoek en Hoek van Holland, is Rotterdam een geschikte plen om af te spreken. Laat het aan mij weten als je wilt afspreken in Roterdam.