Dominant in Den Haag

Dominant in Den Haag

Den Haag valt binnen het gebied waar ik als dominant vaak afspreek. Den Haag heeft veel internationale (zakelijke) bezoekers. Ik merk dan ook dat er veel aanvragen in Den Haag komen vanuit voornamelijk buitenlandse BDSM liefhebbers en onderdanigen. Dat maakt Den Haag geschikt voor onder andere een BDSM Sessie of een Role Play.

Den Haag

Den Haag is een mooie historische stad. Met bijna 600.000 inwoners is het een van de grootste steden van Nederland. Ook de Nederlandse regering zetelt hier natuurlijk. Dat maakt dat er genoeg hotels in en rond Den Haag beschikbaar zijn om af te spreken voor een SM Sessie.

Ook in de omgeving van Den Haag, zijn er voldoende hotels beschikbaar, zoals in Nootdorp, Scheveningen en in Delft. Praktisch is er daardoor altijd wel een geschikte plek te vinden die aan de kwaliteitseisen voldoen.

SM Ruimte

Gezien de grootte van Den Haag, is BDSM er ook op meerdere manieren aanwezig. Zo zijn er ook meerdere SM gerelateerde ruimtes in Den Haag die te huur zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar The FunFactory in het mooie Zeeheldenkwartier van Den Haag. Het lastige hier is wel dat deze vaak ver van te voren gereserveerd moet worden. Dus op tijd plannen is hier van belang. De bereikbaarheid hiervan is zeer goed met OV en met de auto. Er is hier wel betaald parkeren.

Afspreken in Den Haag en omstreken

Ook als je verblijft in de omgeving van Den Haag, zoals Scheveningen, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, dan is Den Haag een goede keus. Kom je uit Den Haag of verblijf je in Den Haag en omstreken, of wil je specifiek in Den Haag afspreken? Laat het dan aan mij weten.